DETOX- Nieuw in onze Shop is de Detox. Hierin ligt de bal in warm water met een speciale toevoeging en wordt door middel van ultrasonische golven de olie uit de schil van de bal gebubbeld. Voordeel hiervan is dat de bal direct na behandeling weer gebruikt kan worden zonder dat deze eerst moet afkoelen..

REVIVOR -De huidige generatie agressieve Reactive/Particle bowlingballen absorberen de baanolie zoals een spons water absorbeert. Na verloop van tijd zal de coverstock (buitenkant) van de bal doordrenkt zijn met olie en zal de bal grotendeels zijn reactie en hook capaciteit verliezen. Om deze olie uit de bal te verwijderen maken wij gebruik van de Revivor, dit systeem is geheel ontwikkeld en samengesteld door Innovative Bowling. Dit apparaat gebruikt een temperatuur gecontroleerd luchtsysteem, een vernuftigd roterend systeem en speciale pads om de baanolie veilig uit de bal te verwijderen. Nadat de bal een behandeling door de Revivor heeft ondergaan zal hij weer reageren zoals hij deed toen U hem net kocht.

Beide apparaten zijn door o.a. Brunswick goed bevonden om uw materiaal te onderhouden.

Olievrij maken € 12,50 per bal,
eventueel inclusief schuren en polijsten voor € 19,50

 

 

Wij hebben de beschikking over een Haus Resurfacing machine voor het perfect opknappen van de bal.
Een behandeling in combinatie met een revivor behandeling zal de bal terug brengen naar fabriekswaarden en hem er niet alleen uit laten zien als een nieuw, maar ook de werking terug hebben zoals de bal uit de doos/fabriek kwam.

 


Onderhouds artikelen
In onze shop hebben wij een complete lijn onderhoudsproducten.