Covid-19 Regelement

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en kunnen u alleen veilig ontvangen als u zich hier aanhoud. Hierdoor zijn er wat regels die zolang nodig van kracht zullen blijven.

1.    Reserveren is verplicht.

2.    Wij zijn verplicht u te vragen om uw gegevens achter te laten voor een eventueel contactonderzoek van de GGD, deze gegevens dienen wij 14 dagen te bewaren en mogen alléén gebruikt worden door de GGD. Wij doen verder niets met deze informatie en vernietigen deze gegevens na 14 dagen. 

3.    Speeltijd is één uur mits er op dezelfde baan een reservering achter aan komt.

4.    In dat geval is uw speeltijd 55 minuten, wij hebben dan tijd om de spelersruimte grondig te reinigen en te desinfecteren. In geval van 55 minuten speeltijd betaalt u ook maar voor 55 minuten!

5.    Vanaf 12 uur s'avonds dienen wij de muziek te stoppen, om 01.00 uur moet iedereen het pand verlaten hebben.

6.    NBF-tarief is geldig, tussendoor oliën van de banen kan vanwege de corona maatregelen niet plaatsvinden. 

7.    Maximaal 4 personen per baan, mits uit een gezamenlijk huishouden dan mogen er 5 op één baan. Gezelschappen mogen maximaal 50 personen groot zijn.

8.    Onze schoenen en andere materialen worden gedesinfecteerd na gebruik, mocht u toch geen gebruik willen maken van onze schoenen dan hebben wij hoesjes voor over uw eigen schoenen.

9.    Blijf zoveel mogelijk bij de baan en gebruik de zitplaatsen i.p.v. staan.

10.   Indien u verkoudheidsklachten of benauwdheidsklachten heeft of als één van uw huisgenoten koorts heeft mogen wij u niet ontvangen.

11.  Al onze gasten dienen de 1,5 meter regel te respecteren. Enige uitzondering hierop is tijdens het spel, bij sportactiviteiten is de anderhalve meter afstand niet noodzakelijk. Tijdens het wachten op uw beurt dient u zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand te bewaren en de zitplaatsten te gebruiken. Eventuele aanwijzingen van onze medewerkers dient u op te volgen.

12.  Drankjes komen we bij u op veilige afstand opnemen.

13.  Betaling zoveel mogelijk contactloos, splitsen van rekeningen is niet mogelijk.

14.  Om opstopping te voorkomen dienen de betalingen zo snel mogelijk te worden afgehandeld.

15.  Wij werken volgens een protocol opgesteld door NBF, NVB en Horeca Nederland.