EZ bowling maakt gebruik van vijf frames in plaats van tien, met één troffel per frame. Elke worp levert tussen de 0 en 10 punten op, en de speler met de hoogste score aan het einde wint. ez bowling is leuk voor alle leeftijden!

EZ Bowling

Angry Birds is een razendsnel, vogel vliegend, varken-verpletterend bowlingspel. Sluit je aan bij de kudde terwijl je racet om wraak te nemen op de hebzuchtige varkens die je eieren hebben gestolen.

Angry Birds

Met Pinpix kunnen gasten hun eigen foto's maken en gekke accessoires op hun afbeelding toepassen terwijl ze door het spel worden gefotografeerd. Geweldig voor kinderen, maar leuk voor alle leeftijden.

PinPix

Creature-feature is voor iedereen eng leuk. Sluit je aan bij een cast van excentrieke monsters die je grappige botten verwoesten met hun angstaanjagende leuke tegenslagen.

Creature Feature

Raak bevriend met onze hoofdrolspelers in de verschillende soorten achtergronden.

Pin Pals

Train je vaardigheden, laat het systeem bepalen wat er voor je wordt neergezet of kies zelf. De perfecte trainingsmodule.

MyShot

Kom ook een van onze games spelen!

 

Kerstmis


Eet u lekker thuis deze kerst? Ga voor de afwisseling eerst een uurtje bowlen.

Beide kerstdagen zijn onze bowlingbanen geopend van 12.00 tot 20.00 uur. De prijs van een uur bowlen met kerst is € 27,00 per baan inclusief gebruik van schoenen en bumpers voor de kinderen. Wij zijn geopend voor een uurtje bowlen met een drankje en een bittergarnituur. Ons restaurant is beide dagen gesloten en het is dus ook niet mogelijk om gebruik te maken van een van onze grillmenu's op een van de kerstdagen.
Reserveer nu want het kan snel vol zitten.

Tarieven

Kinderbowlen

Sportbowlen

Disco/Cosmic