0715765041

De Populariteitsindex telt naast het aantal mensen dat in 2008 een tak van sport beoefende ook de mate waarin er belangstelling voor een tak van sport is, mee. Om de populariteit voor een tak van sport te bepalen, is onderzocht hoe vaak internetgebruikers een tak van sport in 2008 als zoekwoord invoerden op de populaire zoeksite Google.

Bowlen komt volgens dit onderzoek uit op de 9e plaats. Een belangrijke conclusie uit het onderzoek is dat er een verschil bestaat tussen de belangstelling voor een sport en de mate waarin een sport wordt beoefend. Voor het bowlen geldt dat het in beide gevallen in de top 10 thuis hoort. Kijkend naar het aantal beoefenaars scoort bowlen de 7e plaats, qua belangstelling eindigt bowlen als 10e.

 

Kerstmis


Eet u lekker thuis deze kerst? Ga voor de afwisseling eerst een uurtje bowlen.

Beide kerstdagen zijn onze bowlingbanen geopend van 12.00 tot 20.00 uur. De prijs van een uur bowlen met kerst is € 27,00 per baan inclusief gebruik van schoenen en bumpers voor de kinderen. Wij zijn geopend voor een uurtje bowlen met een drankje en een bittergarnituur. Ons restaurant is beide dagen gesloten en het is dus ook niet mogelijk om gebruik te maken van een van onze grillmenu's op een van de kerstdagen.
Reserveer nu want het kan snel vol zitten.