We zijn weer open!!!
0715765041

Krijg specials in mail of de open lane app, zie je scores en statistieken overzichtelijk in de app en nog veel meer!

Meld u aan voor Sync Passport

Voor info over speelavonden klik op de foto.

VOL!--Info over de zomerleague--VOL!!

 

Reserveren kan nu ook online!
Om een reservering te maken voor een kinderfeestje, sat├ębuffet of grillmenu kunt u ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer.

Bowling in top 10 populairste sporten:

Voetbal is veruit de populairste sport in Nederland op afstand gevolgd door fitness en golf, zo blijkt uit de Populariteitsindex Sport 2009. Na voetbal, fitness en golf volgen zwemmen en tennis op de populariteitsranglijst. De top 10 bestaat verder uit wandelen, hardlopen, wielrennen, bowling en hockey.

De Populariteitsindex telt naast het aantal mensen dat in 2008 een tak van sport beoefende ook de mate waarin er belangstelling voor een tak van sport is, mee. Om de populariteit voor een tak van sport te bepalen, is onderzocht hoe vaak internetgebruikers een tak van sport in 2008 als zoekwoord invoerden op de populaire zoeksite Google.

Bowlen komt volgens dit onderzoek uit op de 9e plaats. Een belangrijke conclusie uit het onderzoek is dat er een verschil bestaat tussen de belangstelling voor een sport en de mate waarin een sport wordt beoefend. Voor het bowlen geldt dat het in beide gevallen in de top 10 thuis hoort. Kijkend naar het aantal beoefenaars scoort bowlen de 7e plaats, qua belangstelling eindigt bowlen als 10e.

  • Onze Bowlingvereniging heeft een eigen jeugdafdeling. Informeer naar de mogelijkheden voor een gratis en vrijblijvende introductie.