Onze proshop voorzien van IBPSIA keurmerk.

Onze proshop is ook lid van IBPSIA, dit is een vereniging van bowling proshops, en bowling trainers. Ze geven een keurmerk uit aan proshops die hem verdienen. Als een proshop het IBPSIA keurmerk heeft kan een bowler er vanuit gaan dat diegene die uw hand opmeet en de bal boort voldoende kennis heeft van zaken.

Wij zijn er dan ook trots op om IBPSIA lid te mogen zijn!

Buiten het lidmaatschap zijn er voor ons, en onze klanten nog veel meer voordelen, zo is er een netwerk van professionals die bij ingewikkelde boorkwesties altijd bereikbaar zijn voor raad en daad. Bovendien zijn er enkele leveranciers die ons korting geven, wat voor onze bowlers weer betekent dat zij de goederen ook goedkoper kunnen kopen.

Olievrij maken
€ 12,50 per bal,
eventueel inclusief schuren en
polijsten voor € 20,00 

Boren van ballen gaat alleen op afspraak!
Maak eenvoudig een afspraak voor de shop door te bellen of een app te sturen naar nummer 0654258045

Welke bal u ook zoekt wij kunnen er aankomen.

Voor beginnende bowlers is een polyester bal de beste optie, polyester is een hard en glad materiaal wat weinig frictie veroorzaakt op de baan. Deze bal gaat redelijk recht over de baan en is dus prima te controleren.

Indien de controlle en het gevoel aanwezig is kan de stap gemaakt worden naar een urethane bal, urethane is iets poreuzer en krijgt een beetje grip op de baan waardoor er een boogje gemaakt kan worden.

De volgende stap is een bal van reactive materiaal, deze is nog poreuzer en geeft een nog grotere “hook” op de baan.

Voor de echte diehards is er ook nog proactive, hiervoor dient de controlle over de bal 100% te zijn want bij een klein foutje wordt je direct afgestraft doordat de bal niet op de plaats komt die je in gedachte had voordat de bal los kwam.

Bal onderhoud

DETOX- Nieuw in onze Shop is de Detox. Hierin ligt de bal in warm water met een speciale toevoeging en wordt door middel van ultrasonische golven de olie uit de schil van de bal gebubbeld. Voordeel hiervan is dat de bal direct na behandeling weer gebruikt kan worden zonder dat deze eerst moet afkoelen.

Beide apparaten zijn door o.a. Brunswick goed bevonden om uw materiaal te onderhouden.

REVIVOR -De huidige generatie agressieve Reactive/Particle bowlingballen absorberen de baanolie zoals een spons water absorbeert. Na verloop van tijd zal de coverstock (buitenkant) van de bal doordrenkt zijn met olie en zal de bal grotendeels zijn reactie en hook capaciteit verliezen. Om deze olie uit de bal te verwijderen maken wij gebruik van de Revivor, dit systeem is geheel ontwikkeld en samengesteld door Innovative Bowling. Dit apparaat gebruikt een temperatuur gecontroleerd luchtsysteem, een vernuftigd roterend systeem en speciale pads om de baanolie veilig uit de bal te verwijderen. Nadat de bal een behandeling door de Revivor heeft ondergaan zal hij weer reageren zoals hij deed toen U hem net kocht.

U bent welkom in onze ProShop op onderstaande tijden:( het boren van een bal gaat alleen op afspraak!)

Maandag 19.00 tot 21.00 uur
Dinsdag alleen op afspraak
Woensdag GESLOTEN
Donderdag 19.00 tot 21.00 uur
Vrijdag alleen op afspraak
Zaterdag 9.00 tot 15.00 uur
Zondag GESLOTEN

Voor alle kleine artikelen, tassen en schoenen kunt u terecht tijdens openingsuren van de Bowling

Voor een afspraak Bel 06-54258045

 

Hier de 6 laatste toegevoegde artikelen, via de buttons links kunt u alle producten zien.