1. Vanuit Utrecht richting Den Haag over de A12, afslag N11 leiden volgen

Afslag Leiden – Zoeterwoude dorp / Voorschoten. Aan het eind van de afslag bij de stoplichten links af. Deze weg volgen en over de brug over het water. Net over de brug treft u een grote kruising met stoplichten hier gewoon rechtdoor de kruising oversteken. (Richting Leiden zuid)

Bij de 2e stoplichten gaat u rechtsaf de churchillaan op, deze rijdt u helemaal af, deze gaat over in de Dr. Lelylaan,

ook deze afrijden tot het kruispunt. Bij deze stoplichten gaat U linksaf langs crematorium Rijnhof. Over de brug rechtdoor, rotonde over (pas op voor fietsers) voor de Total benzinepomp gaat u rechtsaf de Kenauweg in, de Bowling is het 3e pand links .

2. Via de A44 vanuit Amsterdam en vanuit Den Haag

Afslag Leiden Aan het eind van de afslag bij de stoplichten rechts af. Bij de volgende stoplichten rechtsaf. Deze weg volgen langs crematorium Rijnhof. Over de brug rechtdoor, rotonde over (pas op voor fietsers!) voor de Total benzinepomp gaat u rechtsaf de Kenauweg in, de Bowling is het 3e pand links.

Per openbaar vervoer: Bus 1 Stevenshof of lijn 43 en dan uitstappen bij haagse schouw, hiervandaan is het 3 minuten lopen! Let op! bus 2 gaat ook naar de Stevenshof, maar stopt niet vlak bij de Bowling